De Clipppel Over Ons
Bouwbedrijf De clippel

Ons team vervolledigen?

Het team van ons bouwbedrijf telt vandaag een twintigtal collega’s: technische en administratieve krachten. Samen vormen ze een goed geoliede machine.

Gezocht: een ploegbaas die van aanpakken weet en arbeiders die willen en kunnen werken. Herken je jezelf in een van die profielen? Laat dan zeker wat van je horen.

De Clippel Icon Quote

Wij bouwen eigenlijk alles, behalve industriebouw, zowel nieuwbouw als verbouwingen. Van de kleinste achterbouw tot bouwwerken met tientallen appartementen. Zowel voor particulieren, promotoren als openbare besturen.

Jan De Clippel, zaakvoerder

Wat voor bouwbedrijf zijn wij?

Onze werkwijze

De Clippel Werkwijze 1

Voorbereiding is het halve werk. We gaan pas aan de slag als de plannen compleet zijn en volledig in orde. Een gedetailleerde omschrijving met tekeningen is de beste garantie op een vlot verloop van de werken.

De Clippel Werkwijze 2

Begeleiding is een meerwaarde. Onze mensen op kantoor tekenen alles uit tot in de puntjes voor onze werfarbeiders. Noem het gerust ontzorging.

De Clippel Werkwijze 3

Om onze knowhow van bijna 80 jaar up-to-date te houden werken we mee aan onderzoeksprojecten van Buildwise, universiteit Gent en hogeschool Odisee. Maandelijks gaan we op cursus bij Embuild.

Medewerkers aan het woord

Hoe is het om deel uit te maken van ons bouwteam? Ontdek het dankzij de verhalen van onze medewerkers. Ze vertellen ronduit over de uitdagingen, voldoening en groeimogelijkheden binnen ons bedrijf.

Bij De Clippel geniet je de nodige ondersteuning om het beste uit jezelf te halen. Want bij ons draait het ook om het creëren van een werkomgeving waarin iedereen kan groeien, schitteren en zich gewaardeerd voelt.

De Clippel Medewerkers
Bouwbedrijf De Clipppel Tijdlijn
DE CLIPPEL

Een familiebedrijf van
3 generaties

1945

Albert De Clippel legde de basis voor ons bouwbedrijf in Herzele. Zijn pioniersgeest en vakmanschap legden het fundament voor generaties van bouwkundige excellentie en een blijvende erfenis in onze gemeenschap.

1970

In 1970 trad Guy De Clippel toe tot het familiebedrijf van zijn vader en zette zijn eerste stappen in de bouwsector. In 1980 ging Albert De Clippel met pensioen, waardoor Guy de leiding overnam en een nieuw tijdperk inluidde.

2004

Jan De Clippel begon zijn reis in het bouwbedrijf van zijn vader, Guy De Clippel. Met vastberadenheid en een schat aan mogelijkheden betrad Jan het bedrijf en begon hij te leren van de beste. Zijn toewijding en expertise hebben hem in de loop der jaren opgekwalificeerd om het bedrijf uiteindelijk met succes voort te zetten en een nieuw hoofdstuk in de bedrijfsgeschiedenis te schrijven.

2011

Guy De Clippel ging met welverdiend pensioen na jaren van toegewijde inzet voor ons bouwbedrijf. Met vol vertrouwen droeg hij het leiderschap over aan zijn zoon, Jan De Clippel. Deze overgang markeerde het einde van een succesvol tijdperk onder Guy’s leiderschap en het begin van een veelbelovende nieuwe fase, waarin Jan vastbesloten is de nalatenschap van zijn vader voort te zetten en ons bedrijf te laten groeien en bloeien.

Heden

Bij De Clippel nemen we weloverwogen en doordachte beslissingen. Twintig jaar geleden waren we met 12, vandaag met 20. Zo groeiden we gestaag, houden we alles onder controle en behouden we ook het overzicht. Wil je ook onderdeel uitmaken en onze geschiedenis helpen verder schrijven? Aarzel niet en solliciteer nu!

Een warm bedrijf…

Een enthousiast team

De Clipppel Over Ons Jan

Jan

De Clipppel Over Ons Andy

Andy

De Clipppel Over Ons Wim

Wim

De Clipppel Over Ons Serhii

Serhii

De Clipppel Over Ons Dieter

Dieter

De Clipppel Over Ons Jens

Jens

De Clipppel Over Ons Volodymyr

Volodymyr

De Clipppel Over Ons Patrick

Patrick

De Clipppel Over Ons Niko

Niko

De Clipppel Over Ons Dirk

Dirk

De Clipppel Over Ons Vincent

Vincent

De Clipppel Over Ons Tibo

Tibo

De Clipppel Over Ons Wim 2

Wim

De Clipppel Over Ons Giovanni

Giovanni

De Clipppel Over Ons Jonas

Jonas

De Clipppel Over Ons Fréderic

Fréderic

De Clippel Patricjk Dp

Patrick