De Clipppel Werken Bij
Bouwbedrijf De clippel

Word onze nieuwe collega

Zin om deel uit te maken van ons bouwteam? Dan kom je terecht in een klein lokaal bedrijf met een familiale sfeer. We zoeken altijd goede arbeiders en ploegbazen. Metsers, kraanmannen, ploegbazen, …

Solliciteer dus als de bliksem bij een betrouwbaar en lokaal familiebedrijf uit Zuid-Oost-Vlaanderen. Wie weet bouwen we samen aan een succesvolle toekomst!

De Clippel Icon Quote

Werken bij De Clippel is werken bij een correcte werkgever. Dat betekent in de eerste plaats een stipte betaling. Dat kan ik met hand op het hart zeggen. Nog nooit in ons bijna tachtigjarige bestaan moest iemand wachten op zijn loon.

Jan De Clippel, zaakvoerder

Onze werkwijze

Bij De Clippel hechten we veel waarde aan voorbereiding, ondersteuning of begeleiding. Onze werfleiders bezorgen de collega’s op de werkvloer duidelijke plannen waar ze direct mee aan de slag kunnen. Zo kunnen ze 100% focussen op de uitvoering.

Een bouwplaats is als een uitdagende puzzel. De werfleider speelt een cruciale rol bij het zorgen dat alle ontbrekende puzzelstukjes op het juiste moment beschikbaar zijn op de bouwplaats. Hierdoor kunnen onze teamleden ter plaatse zich volledig concentreren op het nauwkeurig plaatsen van deze stukjes, wat hen in staat stelt om doen waar ze goed in zijn en wat ze graag doen.

Materieel nodig? Vraag ernaar en binnen de kortste keren staat er een nieuwe machine te blinken. Wij zorgen dat alle stukjes op het juiste moment op de werf zijn en dat de puzzelstukken passen.

1

Stipt

Stipte betaling + alle overuren betaald

2

Correct

Correcte verloning volgens de barema’s

3

Duurzaam

Kort woon-werkverkeer + lange termijn

4

Betrokken

Perfecte begeleiding en opleidingen

De Clipppel Stories Jens

Jens

Ik moest eigenlijk van nul beginnen, want ik had nog nooit in de bouw gewerkt. Iets totaal nieuws dus. Dat bleek geen probleem. Ik heb het allemaal geleerd bij De Clippel.
De Clipppel Stories Vincent

Vincent

Ik zocht indertijd naar een job die me het gevoel geeft echt iets te kunnen. Dankzij De Clippel kan ik echt een stiel en dat geeft me een goed gevoel.