Ontdek onze verhalen

Welkom in de wondere wereld van onze medewerkers! Hier vind je een schatkist vol verhalen die je meenemen op een avontuurlijke reis door de ervaringen, prestaties en successen van ons fantastische team.

Een uniek kijkje achter de schermen zodat je een beeld krijgt van onze warme bedrijfscultuur Laat je inspireren en wie weet schrijf jij het volgende hoofdstuk op deze pagina. Deel uitmaken van ons geweldige team?

De Clipppel Stories Jens

Jens

Ik moest eigenlijk van nul beginnen, want ik had nog nooit in de bouw gewerkt. Iets totaal nieuws dus. Dat bleek geen probleem. Ik heb het allemaal geleerd bij De Clippel.
De Clipppel Stories Vincent

Vincent

Ik zocht indertijd naar een job die me het gevoel geeft echt iets te kunnen. Dankzij De Clippel kan ik echt een stiel en dat geeft me een goed gevoel.
De Clipppel Stories Wim

Wim

Ik neem in de praktijk wel meer taken op mij. Eigenlijk ben ik een beetje manusje-van-alles geworden uit pure noodzaak. Maar die variatie voelt goed.
De Clippel - Patrick Dp

Patrick

Wij zien elke dag onze baas. Dat komt het verloop van de projecten alleen maar ten goede.
De Clippel - Andy

Andy

In vergelijking met andere aannemers van onze grootte zijn we zeer goed uitgerust. Daar ben ik 100% zeker van.
De Clipppel Stories Jan

Jan

In ons bijna tachtigjarige bestaan moest nog nooit iemand wachten op zijn loon in ons bedrijf. Wij betalen ook officiële overuren als de noodzaak daar is.